top of page

BRÖLLOPSKOORDINERING & EVENT DESIGN

Det är en stor dag som ni har framför er som kräver mycket tid & Planering. På Our Stories kan jag erbjuda er koordinering och Event Design. Det ni behöver för att få det bröllopet som ni drömmer om. Planeringsprocessen liksom er dag är en stund som ni ska njuta av och med min hjälp så kan vi tillsammans se till att det här blir en stund i era liv som ni aldrig vill glömma.  

  

KONSULTATION

En konsultation är den perfekt kickstarten för er. Det första steget vi kommer att ta tillsammans. Detta är till för er som inte riktigt vet i vilken ända ni ska börja planera i eller om ni bara vill ha lite professionella tips och råd. I ca. 1,5h går vi igenom eran dag, ni kan ställa alla era frågor, jag kommer med mina tips & råd, vi bollar idéer och allt där emellan. Efter mötet så kommer ni att få skickat till er en skräddarsydd tidslinje och checklista som kommer att hjälpa er under hela planeringsprocessen. Detta är det perfekta första steget mot ert drömbröllop oavsett om ni ska planera det helt själva eller med hjälp. 

 

Pris: 2.995kr    

DAGSKOORDINERING 

Dagskoordinering är till för er som känner att ni klarar av att planera bröllopet själva men under den stora dagen skulle vilja släppa allt ansvar och bara njuta av dagen. Ni får ett personligt möte med mig ca. 2 veckor innan bröllopet där ni lämnar över all leveranskontakt till mig och kan passa på att ställa alla era sista-minuten frågor. Efter vårt möte är det bara dags för er att bara börja njuta av att eran dag väntar runt hörnet med vetskapen om att jag har full kontroll. På den stora dagen är jag självklart med er från tidig morgon till sen kväll för att se till att bröllopet flyter på som det ska.  

 

Pris: 9.995kr

HELKOORDINERING 

Helkoordinering är till för er som inte vill, inte kan få tiden att räcka till eller helt enkelt vill ha en hjälpande hand under hela planeringsprocessen. Vi börjar våran resa med en konsultation. Efter det sätter vi igång. Jag kommer att leda er igenom det praktiska delarna under planeringen så att ni bara kan njuta av denna stund. Jag kommer att se till att ni får det bröllopet som ni drömmer om. För er trygghet så finns jag vid er sida under hela planeringen och självklart på den stora dagen. Några exempel på vad jag gör inom helkoordineringen är: tidslinje, planering av budget, avtal, hittar den perfekta lokalen för just er, leverantörstips, kontakt med alla leverantörer och logistik. Medans jag gör det så kan ni passa på att njuta av att ni snart ska gifta er.  

Pris: 25.995kr

 EVENT

Du kanske inte ska gifta dig men har ett annat livs-event som du skulle behöva hjälp med? Jag hjälper dig med alla typer av event, födelsedagar, baby showers, frierier osv. Oavsett vad det är för typ av event skulle jag älska att få hjälpa dig. Beroende vad det är för typ av event och hur mycket hjälp ni skulle behöva så skapar jag en offert efter er förfrågan. 

DESIGN

Event Design är allt det visuella som rör ert bröllop. Vi träffas först för ett personligt möte där vi bollar alla era visuella tankar och idéer. Ett möte där jag kan få en tydligare bild och känsla av vad ni är ute efter. Utefter mötet med hjälp av era tankar och idéer så tar jag fram ett designkoncept. Jag hjälper er med allt från vad för stil ni ska ha på era trycksaker till tips på vilken blommor som ska stå på alla borden för att spegla just er. Upplägget av stolar & bord, texturen på era servetter, vilken nyans bandet ska ha som ska knytas runt brudbuketten, leverantörstips och leverantörskontakt. Det är bara några saker som jag kommer att hjälpa till med. Helt enkelt allt det där som kommer att göra ert bröllop personligt, unikt och speciellt. Under planeringen håller vi en tajt dialog så att allt det visuella blir som ni drömmer om. För att göra detta till verklighet så kommer jag och installerar allt på plats.   

 

Pris: 10.995kr  ​

 

Oavsett om du har drömt om ditt bröllop ända sen du var liten eller om du inte riktigt vet i vilken ände som du ska börja att planera i så skulle jag älska att få äran att hjälpa er och skapa magi. 

bottom of page