BRÖLLOPSKOORDINERING & EVENT DESIGN

Det är en stor dag som ni har framför er som kräver mycket tid och plannering. På Our Stories kan jag erbjuda er koordinering och Event Design. Det ni behöver för att få det bröllopet som ni drömmer om. Planeringprocessen likasom er dag är en stund som ni ska njuta av och med min hjälp så kan vi tillsammans se till att det här blir en stund i era liv som ni aldrig vill glömma.     

KONSULTATION

En konsultation är det första steget vi kommer att ta tillsammans. Detta är till för er som inte riktigt vet i vilken ända ni ska börja planera i eller om ni bara vill ha professionella tips och råd. I ca 1,5h går vi igenom eran dag, ni kan ställa era frågor, vi kommer med våra tips & råd, vi bollar idéer, diskuterar fram ett designkoncept och allt där emellan. Efter mötet så kommer ni att få med er en checklista som hjälper er under planeringsprocessen samt en moodboard som ni kan använda er av för att fånga den rödatråden längst hela planeringen. Detta är det perfekta första steget mot erat drömbröllop.     

      KOORDINATION       

                                                 

En stor och viktig del i planeringsprocessen är koordinering. Det innebär att jag kommer att leda er igenom det praktiska delarna under planneringsprossecen så att ni kan njuta av denna stund. Jag kommer att se till att ert bröllop blir det ni drömmer om. Några exempel på vad jag gör inom koordinering är, tidslinjer, tips på leverantörer, kontakt med leverantörer, hitta den perfekta platsen för just er, logistik, planering av budget, avtal och självklart kommer jag att vara med under hela eran dag från tidig morgon till sen kväll för att se till så att allt flyter på felfritt. 

Om detta låter intressant så erbjuder jag både helkoordineringar av bröllop men har även olika paket som jag skräddarsyr för just er. 

 

DESIGN

 Event design är allt det visuella som rör ert bröllop. Jag kommer att hjälpa till med att ta fram ett designkoncept med hjälp av era tankar och visioner, få ner det på ett papper och göra det till verklighet. Allt från att bestämma stilen och färgen på era trycksaker till att bestämma vilka blommor som kommer att speglar er personliga stil bäst. Upplägg av stolar och bord, texturen på era servetter, bandet runt brudbuketten och vilken nyans som kommer att passa er bröllop bäst. Tillsammans kommer vi hålla en tajt dialog med varandra. Jag kommer ta fram den röda tråden som ska spegla ert bröllop längst hela planeringsprocessen och under hela bröllopsdagen. Helt enkelt alla detaljer som kommer göra just ert bröllop personligt och unikt.  ​

 

Oavsett om du har drömt om ditt bröllop ända sen du var liten eller om du inte riktigt vet i vilken ände som du ska börja att planera i så skulle jag älska att få äran att hjälpa er och skapa magi. 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

STOCKHOLM & SWEDEN

  © 2019 OUR STORIES BY THOKO